The Marshals of Moldova

Echipa națională a Moldovei în lupte medievale full contact.

  Echipa de arbitraj – Marshals of Moldova, în lupte medievale ISB, a fost înfiențată în anul 2018, ca necesitate de bază în organizarea competițiilor naționale de scrimă medievală cu scopul de a obține rezultate cât mai calitative al participaților și oferirea unui aspect profesional întrecerilor sportive, ca parte de pregătire și calificare la campionatele internaționale și mondiale.
          În anul 2023 a fost luată decizia de a susține acreditarea oficială de arbitraj cu susținerea examenelor teoretice și practice pentru obținerea certificatelor internaționale de arbitraj în scrimă medievală. În luna mai 2023, 3 arbitri din Moldova: Obadă Ecaterina, Egor Bîtcov, Nicolai Timercan – au obținut certifactele de arbitraj internațional în adrul Campionatului Mondial din Spania 2023 (IMCF International Medieval Combat Federation - www.medieval-combat.net).
          La momentul actual, sub egida echipei de arbitraj Marshals of Moldova, se atrenează și se pregătesc pentru calificare un grup de tineri care doresc să devină arbitrii oficiali ai Moldovei și să contribuie la dezvoltarea asociației „Bastion”.

Vrei Să te alăture echipei "The Marshals of Moldova"?

Numar de telefon de contact:
Ecaterina – 060124323

Echipa:

Egor Bîtcov

Marshal IMCF

Ecaterina Obadă

Președinte
Marshal IMCF

Nicolai Timercan

Marshal IMCF